www.occasionbazaar.nl
 

Verzenden & retouren


1. Het verschepen Beleid
We maken gebruik van een verscheidenheid aan dragers. Afhankelijk van uw bestelling hoeveelheid en verzendadres. Beloof je van veilige scheepvaart en de juiste items. Deze omvatten: EMS, UPS, TNT, DHL, Fedex en Sodexi. De bestellingen worden verzonden meestal binnen 12 uur vanaf de besteldatum. Nadat de goederen zijn verzonden, zullen wij u een tracking-nummer voor direct online volgen. Het is aankomst in 3-5 days.If je niet schrijven de scheepvaart kennisgeving heeft ontvangen, controleer dan uw e-mail box of neem contact met ons op.
Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer pakketten worden verwacht aan te komen.
Alle pakketten worden verzonden in een andere doos.
Terwijl voor de groothandel, neem dan contact met ons op! Gratis verzending en grote korting kan worden aangeboden.
2. Retourbeleid
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Maar de ontevreden gebeurtenis veroorzaakt door de fabricagefouten, zouden we vervangen / repareren van de producten voor onze klanten onvoorwaardelijk. U moet contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Goederen moeten unuesd worden geretourneerd en bevatten alle originele verpakking en labels.
Controleer de kleur, grootte en stijl bij het plaatsen van uw bestelling op basis van foto's die we aanbieden. Na ontvangst van onze producten, als je niet tevreden bent met kleur of grootte, maar niet de kwaliteit problemen, uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag beschikbaar zijn. Verzendkosten voor het retourneren voor rekening van de koper.
Met betrekking tot de kwaliteit problemen of verkeerde versie, neem foto's van de items en stuur ze naar ons. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid als kwaliteitsproblemen betreft. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling te crediteren. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.
3. Uitwisselingen Beleid
Als u wilt om items te ruilen voor een andere stijl, neem dan contact met ons de tracking nummer nadat de items worden teruggestuurd. Zodra wij uw pakket ontvangen, zullen wij het item dat u opnieuw ordenen verzenden. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument. Als u vragen heeft over het uitwisselen van uw producten, neem dan contact met ons op!
Geen terugkeer of uitwisseling in het kader van deze situaties:
1) We hebben geen items die met een kwaliteitsprobleem, die te wijten is aan het bewustzijn van gebrekkige goederen subjectieve aanvaarden.
2) We hebben niet het rendement van een post die is gebruikt, beschadigd, gegraveerd, of gewijzigd door de derde partij te aanvaarden.
3) We hebben geen items die ongeoorloofd zijn, niet goed verpakt, of niet goed verzekerd te accepteren. We stellen uw begrip.
4. Notice
Als u niet tevreden bent met het product en wilt ruilen voor een ander, dan kunt u contact met ons opnemen met uw bestelling ID en het bijhouden van number.You moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.
5. Vriendelijk Notice
Als u uw tracking nummer niet heeft ontvangen binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mailserver hebben het gezien als spam. In dat geval kunt u contact met ons op voor hulp. Wij raden u traceerbaar scheepvaart te gebruiken, aangezien wij niet verantwoordelijk voor verloren pakketten zullen zijn. Voor buitenlandse orders kan dit proces duurt maximaal 30 dagen.
Terug
Copyright © 2019 jurken online,goedkope kleding All Rights Reserved.Powered by www.occasionbazaar.nl