www.occasionbazaar.nl
 

Privacy verklaring


cheaponline.co.uk respecteert uw privacy en zet zich in voor het behoud en gebruik van uw gegevens op verantwoorde wijze. Behalve zoals hieronder anders vermeld, dit privacy beleid gaat alleen over gebruik en vrijgeven van informatie die wij verzamelen van u op onze website. Door het bezoeken van cheaponline.co.uk u het aanvaarden van de in dit privacybeleid beschreven praktijken.
Als u ons uw e-mailadres te geven wanneer u zich inschrijft of meedoen aan een wedstrijd, zullen we sturen u alleen e-mails over uw bestelling of promoties.
Alle persoonlijke informatie die u aan ons op onze website (dat wil zeggen naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer) wordt gehandhaafd in prive-bestanden op onze beveiligde webserver en onze interne systemen. cheaponline.co.uk aandelen statistische, demografische en andere niet-persoonlijk identificeerbare informatie met derde partijen om te helpen bij het beheren en optimaliseren van onze website en database. cheaponline.co.uk vraagt ​​deze derden om uw gegevens strikt vertrouwelijk te houden. Ook zullen we niet verkopen, verhuren of delen uw e-mailadres met anderen voor hen om u ongevraagde e-mail te sturen.
U moet zich ook bewust zijn dat we bepaalde informatie over u mag meedelen indien nodig om dit te doen door de wet, verzoek van de overheid of een gerechtelijk bevel of op basis van onze goede vertrouwen geloven dat het noodzakelijk is om te voldoen of aan een dergelijke wet, verzoek of een gerechtelijk bevel of aan de gebruikers van onze website of het publiek te beschermen.
cheaponline.co.uk kunt onze privacy policy updaten. Het gebruik van de persoonlijke informatie die we verzamelen is onderworpen aan het privacybeleid van kracht op het moment dat u de persoonlijke gegevens. Wanneer we een verandering, zullen we het bijgewerkte beleid op deze site te plaatsen en we raden u aan ons beleid periodiek te controleren. Door gebruik te maken van onze website na de bekendmaking van een wijziging in het privacybeleid, gaat u akkoord met het geactualiseerde beleidsplan.
Terug
Copyright © 2019 jurken online,goedkope kleding All Rights Reserved.Powered by www.occasionbazaar.nl